Стратегічне фінансове планування як основа фінансового розвитку підприємства - Ситник, Інна Петрівна; Борисюк, Ю. О. (My University, 2012)
У тезах розглянуто сутність стратегічного фінансового планування як основи довгострокового та ефективного фінансового розвитку підприємства. Встановлено, що для формування загальної стратегії розвитку підприємства передбачається ряд завдань, основними з яких є: оцінка наявних ресурсів і визначення ресурсного потенціалу підприємства, а також дослідження ринку зовнішнього середовища. In theses considered the essence of strategic financial planning as a basis for long-term and effective financial development of enterprise. Found that for the formation of the overall development strategy expected a number of tasks, the main ones are: assessment of the resources and the determination of resource potential of enterprise, and also market research environment.
Keywords: планування; ресурсний потенціал підприємства; фінансовий стратегічний план; стратегія; стратегічне фінансове планування; strategic financial planning; resource potential of the enterprise; financial strategic plan; strategy; planning; кафедра фінансів