Кравченко, Ірина Йосипівна2014-11-122014-11-122014Кравченко І. Й. Державна політика щодо регулювання безпечності харчових продуктів / І. Й. Кравченко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнар. наук. конф., присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р., м. Київ / Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 681.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18234В публікації перераховуються виконавчі органи, що відповідають за безпечність харчових продуктів в Україні. Розглядається можливість створення єдиного контрольно-наглядового органу, засобів забезпечення збалансованого функціонування сільського господарства та підприємств харчової промисловості в нестабільних умовах господарювання. This publication lists the executive authorities responsible for food safety in Ukraine. The possibility of creating a single oversight body means to ensure sustainable functioning of agriculture and the food industry in unstable economic conditions.uk-UKпродовольча безпекахарчова промисловістьвиконавчі органиfood safetyfood processingexecutive bodiesкафедра обліку і аудитуДержавна політика щодо регулювання безпечності харчових продуктівOther