Державна політика щодо регулювання безпечності харчових продуктів - Кравченко, Ірина Йосипівна (My University, 2014)
В публікації перераховуються виконавчі органи, що відповідають за безпечність харчових продуктів в Україні. Розглядається можливість створення єдиного контрольно-наглядового органу, засобів забезпечення збалансованого функціонування сільського господарства та підприємств харчової промисловості в нестабільних умовах господарювання. This publication lists the executive authorities responsible for food safety in Ukraine. The possibility of creating a single oversight body means to ensure sustainable functioning of agriculture and the food industry in unstable economic conditions.
Keywords: продовольча безпека; контрольно-наглядовий орган; supervisory authority; food safety; кафедра обліку і аудиту