Федоренко, Анастасія Василівна2023-04-182023-04-182023Федоренко, А. В. Удосконалення системи управління якістю із застосуванням методів аналізу потреб споживачів при виробництві йогурту густого на Філії ПАТ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анастасія Василівна Федоренко ; наук. керівник Лариса Юріївна Арсеньєва. – Київ, 2023. – 82 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40216otherкафедра експертизи харчових продуктівуправління якістюметод Канойогурт густийзадоволеність клієнтівУдосконалення системи управління якістю із застосуванням методів аналізу потреб споживачів при виробництві йогурту густого на Філії ПАТ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»Other