Поліщук, Галина ЄвгеніївнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаСапіга, Вікторія Ярославівна2019-05-202019-05-202019Патент 119210 UA, МПК А23G 9/42 (2006.01) Склад морозива / Поліщук Г. Є., Осьмак Т. Г., Сапіга В. Я. – а 2018 02605; заявл. 15.03.2018; опубл. 10.05.2019, Бюл. № 9, 2019.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29257Склад морозива, що містить плодово-ягідний сік, цукор, стабілізатор, воду питну, екстракти кориці, паприки і імбиру. Composition of ice cream containing fruit juice, sugar, stabilizer, drinking water, cinnamon extracts, paprika and ginger.uk-UKморозивоекстракт прянощівімбиркорицяпаприкаice creamextracts of spicesgingercinnamonpaprikaкафедра технології молока і молочних продуктівСклад морозива (патент на винахід № 119210)Thesis