Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаСтращенко, С. В.Донець, Олександр ПетровичСербова, Марія Іванівна2015-07-032015-07-032012Вплив способів інтенсифікації процесу соління на фізико-хімічні характеристики м’ясних систем / І. І. Кишенько, С. В. Стращенко, О. П. Донець, М. І. Сербова // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 41-42.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21508Одержані результати досліджень по оптимізації складу розсолів корелюють за органолептичними характеристиками готових цільношматкових виробів. Це дозволяє покращити як органолептичні характеристики продуктів з свинини, так і економічні показники ефективності роботи підприємства вцілому. The results of research on the optimization of brines correlate organoleptic characteristics tsilnoshmatkovyh finished products. This improves the organoleptic characteristics of the products as pork and economic performance of the enterprise as a whole.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівсолінняфізико-хімічні характеристикикопчено-варені продуктиpicklesphysical and chemical characteristicssmoked sausages productsВплив способів інтенсифікації процесу соління на фізико-хімічні характеристики м’ясних системOther