Сацюк, Ганна Анатоліївна2024-07-102024-07-102024Сацюк, Г. А. Дослідження використання натуральної рослинної сировини (бузиновий джем та екстракт м'яти) для підвищення харчової цінності й споживчих властивостей здобних виробів з впровадженням розробленого виробу на ПрАТ "Полонський хлібзавод" в м. Полонне Хмельницької області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Сацюк Ганна Анатоліївна ; наук. керівник Валерій Миколайович Махинько. – Київ, 2024. – 113 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43952ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівбузиновий джемекстракт м’ятитістохліб Орільськийхліб Губернаторськийбулка з бузиновим джемомДослідження використання натуральної рослинної сировини (бузиновий джем та екстракт м'яти) для підвищення харчової цінності й споживчих властивостей здобних виробів з впровадженням розробленого виробу на ПрАТ "Полонський хлібзавод" в м. Полонне Хмельницької областіOther