Індуктор інтерферону першого типу в культурах клітин (Деклараційний патент № 70637) - Карпов, Олександр Вікторович; Поводзинський, Вадим Миколайович; Пенчук, Юрій Миколайович; Верьовк, Сергій Вікторович; Жолобак, Надія Михайлівна (My University, 2004)
Індуктор інтерферону першого типу в культурах клітин, що містить тилорон, який відрізняється тим, що одноланцюгова РНК ковалентно зв'язана з нерозчинною поверхнею, яка являє собою полігліколеві гранули - сферон, співвідношення до РНК 1:10 моль/моль. The first type of interferon in cell cultures containing tilorone, characterized in that the single-stranded RNA covalently linked to insoluble surface, which is a polyglycol granules - sferon, the ratio of RNA to 1:10 mol / mol.
Keywords: індуктор; інтерферон; inductor; interferon; кафедра біотехнології і мікробіології