Методи екстрагування біологічно активних речовин з лікарської сировини - Батрак, Дмитро Володимирович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович (My University, 2013)
Висвітлено питання проведення процесу екстрагування біологічно активних речовин з лікарської рослинної сировини. При цьому можна використовувати як традиційний метод із застосуванням екстрагента, або ж використання поля високої частоти, чи змінного електричного поля. The questions of the process of extraction of bioactive substances from medicinal plants. It can be used as a traditional method of using the extractant or the use of high-frequency fields, or alternating electric field.
Keywords: екстрагування; біологічно активні речовини; екстрагент; extraction; of biologically active substances; extractant; кафедра технології консервування