Pryimachok, AnastasiiaHarkusha, Olena O.2023-11-152023-11-152022Pryimachok, A. Current state of the domestic food market of Ukraine / A. Pryimachok, O. Harkusha // 88 International scientific conference of young scientist and students : youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution, April – May, 2022. – Kyiv : NUFT, 2022. – Part 3. – Pp. 397https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41525Under various conditions of socioeconomic development of the country, the key to the stability of the food market is the quality of proper domestic food and raw materials for its production, social protection, technological growth, effective management and an effective regulatory framework. За різних умов соціально-економічного розвитку країни запорукою стабільності продовольчого ринку є якість належного вітчизняного продовольства та сировини для його виробництва, соціальний захист, технологічне зростання, ефективне управління та дієва нормативно-правова база.enкафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікаціїsocioeconomic growthdomestic food marketproduction volumese leading industryсоціально-економічне зростаннявнутрішній продовольчий ринокобсяги виробництвапровідна галузьCurrent state of the domestic food market of UkraineThesis