Current state of the domestic food market of Ukraine - Pryimachok, Anastasiia; Harkusha, Olena O. (My University, 2022)
Under various conditions of socioeconomic development of the country, the key to the stability of the food market is the quality of proper domestic food and raw materials for its production, social protection, technological growth, effective management and an effective regulatory framework. За різних умов соціально-економічного розвитку країни запорукою стабільності продовольчого ринку є якість належного вітчизняного продовольства та сировини для його виробництва, соціальний захист, технологічне зростання, ефективне управління та дієва нормативно-правова база.
Keywords: кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації; socioeconomic growth; domestic food market; production volumes; e leading industry; соціально-економічне зростання; внутрішній продовольчий ринок; обсяги виробництва; провідна галузь