Олійнічук, Сергій ТимофійовичБутнік-Сіверський, Олександр БорисовичШматкова, Галина КарпівнаЛуговська, В.2012-12-192012-12-192003Методичні рекомендації з планування, обліку і калькулювання собівартості продукції лікеро – горілчаної промисловості з урахуванням Положень (стандартів) бухгалтерського обліку : за станом на 7 груд. 2002 р. / Державний департамент продовольства України. – К. : Держдепартамент продовольства, 2003. – 152 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4630Методичні рекомендації встановлюють єдині підходи до формування собівартості продукції (робіт, послуг) і визначення фінансових результатів на підприємствах спиртової промисловості з урахуванням Положень (стандартів) бухгалтерського обліку.Guidelines establish common approaches to the formation of the cost of goods (works, services) and determine the financial results of the business spirit industries including regulations (standards).otherбезалкогольні напоїsoft drinksплануванняобліккалькулюваннясобівартість продукціїПоложення (стандарти)спиртбіоетанолпивоplanningaccountingcostingproduction costsprovisions (standards)alcoholethanolbeerМетодичні рекомендації з планування, обліку і калькулювання собівартості продукції спиртової промисловості з урахуванням Положень (стандартів) бухгалтерського облікуOther