Пешук, Людмила ВасилівнаШтик, Ірина ІванівнаІванова, Тетяна МиколаївнаІщенко, Віра Миколаївна2014-06-062014-06-062014Дослідження розроблення технології маринованих м’ясних напівфабрикатів з м'яса дикого кабана / Л. В. Пешук, І. І. Штик, Т. М. Іванова, В. Іщенко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали міжнародної науково-практичної конференції , 22-23 травня. - К. : НУХТ, 2014. – С. 76-78.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14883В даній статті наведені дані про аналіз хімічного складу м’яса дикого кабана порівняно з різними породами свиней. Обгрунтовано технологічні параметри використання органічних та неорганічних кислот та природних джерел сировини, як складової частини маринаду в технології маринованих м'ясних напівфабрикатів. This paper presents data on the analysis of the chemical composition of meat of wild boars in comparison with different breeds of pigs. Grounded process parameters using organic and inorganic acids and natural sources of raw materials, as part of the marinade in technology marinated meat products.otherмариновані напівфабрикатим’ясо дикого кабанатехнологіяtechnologymarinated semi-wild boar meatкафедра харчової хіміїкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДослідження розроблення технології маринованих м’ясних напівфабрикатів з м'яса дикого кабанаArticle