Дослідження розроблення технології маринованих м’ясних напівфабрикатів з м'яса дикого кабана - Пешук, Людмила Василівна; Штик, Ірина Іванівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Іщенко, Віра Миколаївна (My University, 2014)
В даній статті наведені дані про аналіз хімічного складу м’яса дикого кабана порівняно з різними породами свиней. Обгрунтовано технологічні параметри використання органічних та неорганічних кислот та природних джерел сировини, як складової частини маринаду в технології маринованих м'ясних напівфабрикатів. This paper presents data on the analysis of the chemical composition of meat of wild boars in comparison with different breeds of pigs. Grounded process parameters using organic and inorganic acids and natural sources of raw materials, as part of the marinade in technology marinated meat products.
Keywords: мариновані напівфабрикати; м’ясо дикого кабана; технологія; technology; marinated semi-wild boar meat; кафедра харчової хімії; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів