Масляна паста з мікронутрієнтами моркви - Рашевська, Тамара Олексіївна; Смоля, А. Л. (My University, 2012)
Розроблено новий вид масляної пасти з мікронутрієнтами моркви. It was developed a new type of butter paste with carrot micronutrients.
Keywords: масляна паста; порошок моркви; мікронутрієнти; butter paste; carrot powder; micronutrients; кафедра технології молока і молочних продуктів