Войцеховська, Катерина Юріївна2022-10-132022-10-132022Войцеховська, К. Ю. Удосконалення технології десерту «Трайфл» для кафе-кондитерської : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Катерина Юріївна Войцеховська ; наук. керівник Ольга Андріївна Коваль. – Київ, 2022. – 113 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38098otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїдесерт «Трайфл»удосконалення технології десерту «Трайфл» для кафе-кондитерськоїкафе-кондитерськанаукові дослідженнядослідження ринкуструктурно-технологічна схемавиробнича програмаУдосконалення технології десерту «Трайфл» для кафе-кондитерськоїOther