Художній світ Юрія Мушкетика в історіософській проекції - Векуа, Оксана Віталіївна (My University, 2015)
У статті йдеться про історіософське мислення видатної літературної постаті сучасності – Юрія Мушкетика, його концепцію українського світу, розуміння життя української людини в проекції на майбутнє. Аналізується під цим кутом зору роман «Яса»
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; історія; людина; українське життя; менталітет; концепція; ідея; idea; history; people; Ukrainian life; mentality; concept