Сімахіна, Галина ОлександрівнаКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна2015-11-232015-11-232015Сімахіна, Г. Вивчення низькотемпературних впливів на біохімічні показники дикорослих ягід / Г. Сімахіна, С. Халапсіна // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 113-114.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21815Підвищення культури харчування населення, зростання попиту на харчові продукти, які позиціонуються як корисні для здоров’я, розуміння причинно- наслідкового зв’язку між структурою харчування і станом здоров’я безумовно забезпечать популярність заморожених плодів серед споживачів. Increasing food culture of the population, increased demand for food products that are marketed as healthy, understanding the effect relation between the structure of nutrition and health certainly provide frozen fruit popularity among consumers.кафедра технології оздоровчих продуктівпопитспоживачіягодиdemandcustomersberriesВивчення низькотемпературних впливів на біохімічні показники дикорослих ягід