Цушко, Л. Г.Свідерська, Олександра Ігорівна2012-11-162012-11-162012Цушко, Л. Г. Фізичні моделі процесу механічного зневоднення пивної дробини / Л. Г. Цушко, О. І. Свідерська // Науково-технічна творчість студентів з процесів і обладнання харчових виробництв : збірник тез доповідей студентів за підсумками ІV міжнародної науково-практичної студентської конференції. - 2012.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3714Проведені теоретичні та експериментальні дослідження, на основі яких розроблена методика дослідження зневоднення пивної дробини механічним шляхом. На основі диференціальних рівнянь другого порядку розроблена математична модель зневоднення пивної дробини при постійному зовнішньому навантаженні. Theoretical and experimental studies onbasis of which developed a method of research dehydration of beer pellet by mechanical means. On the basis of second order differential equations developed a mathematical model of dehydration of beer pellet at constant external load.uk-UKпивна дробинаbeer pelletмеханічне зневодненняmechanical dehydrationкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняФізичні моделі процесу механічного зневоднення пивної дробиниArticle