Курзенко, Тетяна Сергіївна2021-06-022021-06-022020Курзенко, Т. С. Удосконалення плану НАССР для виробництва пасти сиркової з наповнювачем «Банан» 4,2% для оператора ринку філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Тетяна Сергіївна Курзенко ; наук. керівник Есма Фаїківна Халікова. – Київ, 2020. – 100 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34231otherмолочна промисловістьпаста сирковаорганолептичні показникифізико-хімічні показникисистема управління безпечністюудосконалення системи НАССРкафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення плану НАССР для виробництва пасти сиркової з наповнювачем «Банан» 4,2% для оператора ринку філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»Other