Анциферов Олексій Миколайович - Юхименко, П. І.; Бойко, Світлана Василівна (My University, 2010)
Наведено біографічні дані Анциферова О. М. та внесок вченого у розвиток фінансової науки. The biographical data of О. Antsiferov and contribution of the scientist to the development of financial science are presented.
Keywords: Анциферов Олексій Миколайович; Antsyferov Oleksii; фінансова думка України; financial thought of Ukraine; кафедра фінансів