Лявинець, Георгій МихайловичГавриш, Андрій ВолодимировичНєміріч, Олександра ВолодимирівнаАрсеньєва, Лариса Юріївна2013-04-222013-04-222013Лявинець, Г. М. Використання фіто- та каротинвмісної сировини в технології соусів емульсійного типу / Г. М. Лявинець, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, Л. Ю. Арсеньєва // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : друга міжнар. наук.-тех. конф., 20–21 березня 2013 р. : тези доп. – 2013. – С. 140.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7576Запропоновано способи виробництва фіто-олійного та фіто-каротиноїдного олійного напівфабрикатів з використанням порошків фіто- та каротинвмісної сировини, що дозволяє покращити якість та біологічну цінність соусів емульсійного типу. The production methods for phyto and oil semi-product and carotin and oil semi-product with using phyto powders and carotin raw material powders that improves the quality and biological value of sauces of emulsion type have been proposed.otherфіто-олійний напівфабрикатфіто-каротиноїдний напівфабрикатфітопорошкисоуси емульсійного типуphyto and oil semi-productcarotin and oil semi-productphytopowderssauces of emulsion typeкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиВикористання фіто- та каротинвмісної сировини в технології соусів емульсійного типуThesis