Tarasenko, SergiyKolomiets, DmitroGalushko, Mykola2014-04-292014-04-292013Tarasenko, S. Current ongoing monitoring and prospects of prediction of the confectionary products state with new capacitive transducers / S. Tarasenko, D. Kolomiets, M. Galushko // NЕЕFood-2013 : The Second North and East European Congress on Food : тези, 26-29 травня . – Київ: НУХТ, 2013. - С. 303.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14199The capabilities of new high-precision three-contact capacitance transducers for monitoring and predicting the state of confectionery on their dielectric permittivity and electrical conductivity was described.enпрецизійний ємнісний датчиктриконтактнідіелектрична проникністьпоточний контрольстан виробівпрецизионный емкостный датчиктрехконтактныедиэлектрическая проницаемостьпоточный контрольсостояния изделийprecision capacitive sensorthree-contactdielectric constantcurrent monitoringproducts stateкафедра електропостачання і енергоменеджментуCurrent ongoing monitoring and prospects of prediction of the confectionary products state with new capacitive transducersThesis