Study of brake systems performance by the finite element method - Tokarchuk, Serhii; Vasylkivskyi, Kostyantyn; Gavva, Oleksandr (My University, 2024)
Optimizing friction braking systems is key to ensuring safety and increasing production efficiency. Computer simulation enables detailed analysis of brake system performance, justifying more reliable and durable lean solutions for a wide range of industrial applications, from individual components to robotic intelligent production lines.

Оптимізація фрикційних гальмівних систем є ключем до забезпечення безпеки та підвищення ефективності виробництва ефективності виробництва. Комп'ютерне моделювання дає змогу детально проаналізувати роботу гальмівної системи, обґрунтувавши більш надійні та довговічні ощадливі рішення для широкого спектру промислових застосувань, від окремих компонентів до роботизованих інтелектуальних виробничих ліній.
Keywords: кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; pneumatic stops; computer modeling; materials; wear and tear reliability; пневматичні упори; комп'ютерне моделювання; матеріали; зносостійкість і надійність