Дослідження фізико-хімічних показників якості продукту сметанного з білоквмісними інгредієнтами та куркумою - Мандюк, Олена Валентинівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Маринін, Андрій Іванович (My University, 2025)
Сметанний продукт з білоквмісними інгредієнтами та екстрактом куркуми є перспективним молочним продуктом для впровадження його у виробництво. Подальші дослідження будуть спрямовані на вивчення мікробіологічних показників сметанних продуктів з екстрактом куркуми.
Research on the physicochemical quality indicators of sour cream with protein-containing ingredients and turmeric
Keywords: куркума; сметана; білок сироватковий; кафедра технології молока і молочних продуктів