Світова практика правового забезпечення в галузі реклами та зв’язків з громадськістю - Сова, Ангеліна Сергіївна; Лелека, Ольга Олександрівна (My University, 2023)
Світова практика правового регулювання реклами та зв’язків з громадськістю полягає у визначенні прозорих та правдивих стандартів рекламного повідомлення, забороні використання обманливих методів реклами та захисті прав споживачів. Крім того, багато країн мають спеціальні органи, які контролюють дотримання цих стандартів та розглядають скарги від споживачів. Етичні кодекси також є важливим інструментом в регулюванні поведінки рекламодавців та забезпеченні етичної практики в галузі реклами та зв’язків з громадськістю. В цілому, правове регулювання реклами та громадськістю є важливим елементом в захисті прав споживачів та підтриманні етичної практики у галузі маркетингу та реклами.
Keywords: реклама; зв’язки з громадськістю; правове регулювання; advertising; public relations; legal regulation; кафедра маркетингу