Шляхи зниження енерговитрат при отриманні сушеної картоплі - Писарєв, Максим Григорович; Бандуренко, Галина Михайлівна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович (My University, 2015)
У статті представлені результати розробки технологій напівфабрикату з картоплі із зниженням енерговитрат. В статье представлены результаты разработки технологий полуфабриката из картофеля со снижением энергозатрат. The article presents the results of development of technologies of potato semifinished products with reduced energy consumption.
Keywords: крохмаль; картопля; сушений продукт; напівфабрикат; якість; крахмал; картофель; сушеный продукт; полуфабрикат; качество; starch; potatoes; dried product; semi-finished; product quality; кафедра технології консервування; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв