Писарєв, Максим ГригоровичБандуренко, Галина МихайлівнаДубковецький, Ігор ВолодимировичМалежик, Іван Федорович2018-04-192018-04-192015Шляхи зниження енерговитрат при отриманні сушеної картоплі / М. Г. Писарєв, І. Ф. Малежик, Г. М. Бандуренко // Вісник харківського технологічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. – Харків : 2015. – № 166 – С. 75–81.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27054У статті представлені результати розробки технологій напівфабрикату з картоплі із зниженням енерговитрат. В статье представлены результаты разработки технологий полуфабриката из картофеля со снижением энергозатрат. The article presents the results of development of technologies of potato semifinished products with reduced energy consumption.uk-UKкрохмалькартоплясушений продуктнапівфабрикатякістькрахмалкартофельсушеный продуктполуфабрикаткачествоstarchpotatoesdried productsemi-finishedproduct qualityкафедра технології консервуваннякафедра процесів і апаратів харчових виробництвШляхи зниження енерговитрат при отриманні сушеної картопліArticle