Ревуцький, Юрій Олегович2024-03-122024-03-122023Ревуцький, Ю. О. Удосконалення плану НАССР виробництва огірків маринованих для оператора ринку ТОВ «Віджи Продакшн» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ревуцький Юрій Олегович ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2023. – 116 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42184ukкафедра експертизи харчових продуктівогірки маринованісистема управління безпечністюплан HACCPоператор ринкуТОВ «Віджи Продакшн»виробництвонормативні документиУдосконалення плану НАССР виробництва огірків маринованих для оператора ринку ТОВ «Віджи Продакшн»Other