Дейниченко, Людмила ГригорівнаОмельченко, Олександр ВолодимировичДашивець, Станіслав Сергійович2020-02-072020-02-072019Дейниченко, Л. Г. Технологія запіканки з молочно-білковим концентратом на основі сколотин з використанням пюре журавлини / Л. Г. Дейниченко, О. В. Омельченко, С. С. Дашивець // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2019. – № 1. – С. 12-19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30686У статті подано технологію виготовлення та вивчення якості запіканки, виготовленої з молочно-білкового концентрату на основі сколотин з використанням журавлинного пюре, нового типу нетрадиційної білоквмісної сировини.otherдефіцит білкамолочно-білковий концентратзапіканкабіологічна цінністьprotein deficiencymilk protein concentratecasserolebiological valueкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїТехнологія запіканки з молочно-білковим концентратом на основі сколотин з використанням пюре журавлиниArticle