Вплив галузевої концентрації на розвиток інтегрованих структур у харчовій промисловості України - Скопенко, Наталія Степанівна (My University, 2010)
Для забезпечення ефективного функціонування в динамічних ринкових умовах суб’єкти господарювання зобов’язані постійно розвиватися. На сьогодні інтеграція є актуальною стратегією розвитку більшості підприємств для підвищення ефективності виробництва та стійкості їхнього функціонування. To ensure the efficient functioning of the dynamic market environment entities are obliged to develop. Today is the actual integration strategy of most companies to increase efficiency and sustainability of their operations.
Keywords: інтегровані структури; господарювання; стратегія розвитку; консолідація; integrated structures; menage; development strategy; consolidation; кафедра економіки праці та менеджменту