Оборотні системи охолоджувального водопостачання в бурякоцукровому виробництві та сучасні технології обробки оборотних вод - Сорокін, Анатолій Іванович (My University, 2009)
Розглянуто системи виробничого водопостачання на бурякоцукрових заводах, наведено методику та приклад розрахунку балансу води в системах оборотного водопостачання.Подані практичні поради щодо ефективності використання води в оборотних системах охолоджувального водопостачання, водно-хімічного режиму та технології обробки оборотних вод. The systems of production water supply at beet sugar plants are considered, the method and an example of calculation of water balance in the systems of circulating water supply are given. Practical advice on the efficiency of water use incirculating cooling water supply systems, the water-chemical regime and the technology of treatment of circulating water are given.
Keywords: оборотні системи водопостачання; якість води; стічні води; охолоджувачі оборотних вод; circulating water supply systems; water quality; circulating water coolers; waste water