Пристрій для подрібнення м'ясної сировини - Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена Ігорівна (My University, 2024)
Пристрій для подрібнення м’ясної сировини, який містить стрічковий конвеєр, що складається з рами, привідного та натяжного барабанів, ножових голівок з ножами, який відрізняється тим, що стрічка конвеєра виконана з харчового полімеру з напрямними, вздовж стрічки конвеєра над ножовими головками додатково встановлено з’ємний захисний короб

A device for grinding raw meat, which contains a belt conveyor consisting of a frame, drive and tension drums, knife heads with knives, which is characterized by the fact that the conveyor belt is made of food polymer with guides, along the conveyor belt above the knife heads is additionally installed removable protective box
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; пристрій; подрібнення; м’ясна сировина; device; grinding; raw meat