Обґрунтування доцільності створення композиції з порошків селери, імбиру та кропу для виробництва сирної пасти оздоровчої дії - Стеценко, Наталія Олександрівна; Маруненко, М. В. (My University, 2015)
Одним з найважливіших завдань поліпшення структури харчування населення є збільшення виробництва продуктів масового споживання з високою харчовою і біологічною цінністю. Сучасне харчування повинне не тільки задовольняти фізіологічні потреби організму людини в харчових речовинах та енергії, але й виконувати профілактичні і лікувальні функції і, звичайно, бути абсолютно безпечним. One of the most important tasks of improving the diets of the population is an increase in the production of products of mass consumption with high nutritional and biological value. Modern food has not only to satisfy the physiological needs of human body for nutrients and energy, but also to carry out preventive and curative functions, and, of course, to be absolutely safe.
Keywords: овочеві наповнювачі; здорове харчування; сирна паста; vegetable fillers; healthy food; curd paste; кафедра технології оздоровчих продуктів