Бондаренко, Вікторія Андріївна2023-04-202023-04-202023Бондаренко, В. А. Проєкт кондитерського цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Черкаси : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Бондаренко Вікторія Андріївна ; наук. керівник Юлія Петрівна Звягінцева-Семенець. – Київ, 2023. – 80 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40287otherкексицукрове печивоначинкатістоприготуваннянапівфабрикатиcupcakessugar cookiesfillingdough preparationsemi-finished productsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроєкт кондитерського цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті ЧеркасиOther