Степанченко, Ірина Олександрівна2024-03-272024-03-272023Степанченко, І. О. Проект відділення виробництва білих столових сухих вин спеціального типу за кахетинською технологією потужністю 1,5 тис. т за сезон : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Степанченко Ірина Олександрівна ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2023. – 48 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42280ukкахетинська технологіябіле столове виноРкацителіМцванеТельті-Курукбродінням’язгавичавкикафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект відділення виробництва білих столових сухих вин спеціального типу за кахетинською технологією потужністю 1,5 тис. т за сезонOther