Використання борошна з біоактивованого зерна сочевиці у виробництві борошняних виробів - Сорокіна, Катерина Олександрівна; Усатюк, Світлана Іванівна (My University, 2016)
Провідне значення для нормальної життєдіяльності людини має достатнє надходження повноцінних білків у складі добових раціонів. Білки приймають участь в обмінних процесах та забезпеченні організму енергією на відтворення основних структур та речовин. The leading values for normal human life has adequate intake of high-grade protein in the composition of daily rations. The proteins involved in metabolic processes and providing the body with energy for reproduction of structures and materials.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; біоактивоване зерно сочевиці; борошняні вироби; біологічна цінність продукції; bio activated grain lentils; pastry; biological value of the products