Сорокіна, Катерина ОлександрівнаУсатюк, Світлана Іванівна2016-09-292016-09-292016Сорокіна, К. О. Використання борошна з біоактивованого зерна сочевиці у виробництві борошняних виробів / К. О. Сорокіна, С. І. Усатюк // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 53.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24249Провідне значення для нормальної життєдіяльності людини має достатнє надходження повноцінних білків у складі добових раціонів. Білки приймають участь в обмінних процесах та забезпеченні організму енергією на відтворення основних структур та речовин. The leading values for normal human life has adequate intake of high-grade protein in the composition of daily rations. The proteins involved in metabolic processes and providing the body with energy for reproduction of structures and materials.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівбіоактивоване зерно сочевиціборошняні виробибіологічна цінність продукціїbio activated grain lentilspastrybiological value of the productsВикористання борошна з біоактивованого зерна сочевиці у виробництві борошняних виробівOther