Тимощук, К.2014-09-152014-09-152014Тимощук, К. Автоматизація процесів виробництва багатоасортиментної хлібобулочної продукції / Катерина Тимощук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 415-417.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16799Завдяки впровадженню автоматизації у виробництво багатоасортиментної хлібобулочної продукції ми можемо досягти покращення якості продукції, продуктивність роботи підприємства, покращення техніко-економічних показників та дозволить підвищити ефективність управління таким об'єктом і забезпечити стабільність при випіканні хлібобулочних виробів. Thanks to the introduction of automation in the production of bakery products bahatoasortymentnoyi we can achieve to improve product quality, productivity, improvement of technical and economic factors, and will increase the efficiency of such an object and provide stability for bread products.uk-UKавтоматизаціяхлібобулочна продукціяасортимент продукціїautomationbakery productsproduct rangeАвтоматизація процесів виробництва багатоасортиментної хлібобулочної продукціїOther