Sharan, LarisaBura, AnnaArsenieva, LarisaSharan, AndriiKokhan, Olena M.2013-09-102013-09-102013Prospects for the use of sea kelp in technology of pastry products / O. Kohan, L. Sharan, G. Bura, L. Arsenyeva, A. Sharan // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 217.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9596The abstract states the necessity of using seaweed supplements in confectionery products to enrichthem by iodine and improve their nutritional value. У тезах йдеться про необхідність використання добавок морських водоростей у виробництві кондитерських виробів для збагачення продукції йодом та покращення її поживної цінності.кондитерські виробипродукти переробки морських водоростейоптимальне дозуваннявтрата якості йодуpastry productsby-products seaweedsoptimal dosageloss of iodine qualityкафедра експертизи харчових продуктівкафедра іноземних мов професійного спрямуваннякафедра готельно-ресторанної справиProspects for the use of sea kelp in technology of pastry productsThesis