Готельне господарство України: сучасні тенденції розвитку - Штома, Євген Валерійович; Мельник, Людмила Вікторівна (My University, 2018)
Проаналізовані сучасні тенденції розвитку готельного господарства. The modern tendencies of hotel industry development are analyzed.
Keywords: туризм; тенденції; готелі; кафедра туристичного та готельного бізнесу; tourism; tendencies; hotels