Вплив нових видів сировинних матеріалів на споживчі властивості макаронних виробів - Власик, Максим; Шульга, Оксана Сергіївна (My University, 2014)
Збагачення макаронних виробів природними та біологічно активними добавками - це поліпшення їх якості та можливість профілактики захворювань у споживачів. Enrichment of macaroni natural and biologically active additives - improvement in their quality and the possibility of preventing disease in consumers.
Keywords: макаронні вироби; збагачувачі; нетрадиційна сировина; alternative raw materials; pasta; dresser; кафедра експертизи харчових продуктів