Власик, МаксимШульга, Оксана Сергіївна2014-07-102014-07-102014Власик, М. Вплив нових видів сировинних матеріалів на споживчі властивості макаронних виробів / Максим Власик, Оксана Шульга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 140-141.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16044Збагачення макаронних виробів природними та біологічно активними добавками - це поліпшення їх якості та можливість профілактики захворювань у споживачів. Enrichment of macaroni natural and biologically active additives - improvement in their quality and the possibility of preventing disease in consumers.uk-UKмакаронні виробизбагачувачінетрадиційна сировинаalternative raw materialspastadresserкафедра експертизи харчових продуктівВплив нових видів сировинних матеріалів на споживчі властивості макаронних виробівOther