Стратегічний маркетинг підприємства з виробництва води (на прикладі ТОВ “Росяна”) - Горда, Любов Олександрівна; Соловйова, Юлія Євгеніївна (My University, 2019)
У тезах доповідей було проаналізовано маркетингові стратегії, які використовує ТОВ “Росяна” у своїй діяльності, та описано шляхи їхньої реалізації на практиці.
Keywords: кафедра маркетингу; реклама; стратегічний маркетинг; підприємство з виробництва води; advertising; strategic marketing; water production company