Бурлака, Тетяна ВасилівнаМалежик, Іван ФедоровичДубковецький, Ігор Володимирович2018-07-022018-07-022013Бурлака, Т. В. Аналіз процесу сушіння різних сортів грибів / Т. В. Бурлака, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : тези доповідей 79 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2013 р. — Київ, 2013. – Ч. 2— C. 214—215.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27784В зв’язку з погіршенням екологічної ситуації у світі одним із перших місць є виробництво вітамінних, антиоксидантних та протеїнових добавок і продуктів функціонального призначення, які спрямовані на профілактику різних захворювань, на зміцнення захисних сил організму людини до дії різних несприятливих факторів.анизма. In connection with the deterioration of the environmental situation in the world, one of the first places is the production of vitamin, antioxidant and protein supplements and functional products aimed at preventing various diseases, to strengthen the protective forces of the human body to the action of various adverse factors.грибисушінняпроцес сушіннядобавки – БАРлецетинглікогенБАРmushroomsdryingdrying processadditives - BARlecetinglycogenBARкафедра процесів і апаратів харчових виробництвАналіз процесу сушіння різних сортів грибівThesis