Суха суміш для млинчиків (Патент на винахід № 122272) - Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Шаран, Андрій Васильович; Бондар, Наталія Петрівна (My University, 2020)
Суха суміш для млинчиків, що містить пшеничне борошно, яєчний порошок, сухе молоко, цукор білий кристалічний, сіль та лимонну кислоту, які відрізняються тим, що додатково включає борошно зародків кукурудзи. A dry blend for pancakes containing wheat flour, egg powder, milk powder, white crystalline sugar, salt and citric acid, characterized in that it further comprises corn germ flour.
Keywords: якість; суха суміш для млинчиків; борошно зародку кукурудзи; corn embryo flour; dry mix for pancakes; quality; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології зберігання і переробки зерна