Вархол, Вероніка ОлегівнаСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2021-12-022021-12-022021Вархол, В. О. Перспективи розвитку виробництва хлібобулочних борошняних виробів / В. О. Вархол, Н. М. Стукальська // Глобалізація наукових знань: міжнародна співпраця та інтеграція галузей наук : матеріали ІІ Міжнародної студентської наукової конференції, м. Біла Церква, 22 жовтня 2021 р. – 2021. – Т. 1. – С. 93–94.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36693Хлібобулочні вироби посідають важливе місце в раціоні, тому що вони насичують організм вуглеводами, вітамінами групи В. Сьогодні спостерігається досить висока конкуренція на ринку хлібобулочних виробів. Останнім часом все більше про себе заявляють приватні пекарні, які швидше великих державних хлібозаводів реагують на нові запити і адаптуються до смаків споживачів, можуть запропонувати більш широкий асортимент виробів і демонструють високу рентабельність. Однак при аналізі діяльності даних виробництв було визначено, що основними напрямами перспективного розвитку повинні стати автоматизація устаткування; випуск нових продуктів з метою підвищення прибутковості галузі; досягнення максимально ефективного виробництва за рахунок зниження матеріаломісткості та енергоємності продукції; формування та використання новітніх технологій, що відповідають економічним, соціальним та екологічним вимогамборошняні виробиборошнохарчова промисловістьустаткуванняflour productsflourfood industryequipmentкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПерспективи розвитку виробництва хлібобулочних борошняних виробівThesis