Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаВашека, Оксана МиколаївнаГавриш, Андрій ВолодимировичЛітвинчук (Воронцова), Світлана ІванівнаНосенко, Володимир ЄрофійовичТарасенко, Тетяна Анатоліївна2016-09-232016-09-232015Дослідження технологічних властивостей порошку з кабачків, отриманого ЗТП-сушінням / О. В. Нєміріч, О. М. Вашека, А. В. Гавриш та ін. // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2015. - № 18. - С. 113-118.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24196Досліджено технологічні властивості порошків з кабачків: органолептичні, регідра- таційні, форми зв’язків вологи, жироутримуюча та емульгуюча здатності. Показано переваги зразків, отриманих способом сушіння зі змішаним теплопідведенням, в порівнянні з конвективним.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїтехнологічні властивостіпорошки з кабачківконвективне сушіннясушіння зі змішаним теплопідведеннямпреимуществапорошки из кабачковконвективная сушкасушка со смешанным теплоподводомтехнологические свойстваbenefitszucchini powdersconvection dryingdrying the mixed heat supplyprocessing characteristicsкафедра фізики та професійної безпекиДослідження технологічних властивостей порошку з кабачків, отриманого ЗТП-сушіннямArticle