Дослідження технологічних властивостей порошку з кабачків, отриманого ЗТП-сушінням - Нєміріч, Олександра Володимирівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна (My University, 2015)
Досліджено технологічні властивості порошків з кабачків: органолептичні, регідра- таційні, форми зв’язків вологи, жироутримуюча та емульгуюча здатності. Показано переваги зразків, отриманих способом сушіння зі змішаним теплопідведенням, в порівнянні з конвективним.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; технологічні властивості; порошки з кабачків; конвективне сушіння; сушіння зі змішаним теплопідведенням; преимущества; порошки из кабачков; конвективная сушка; сушка со смешанным теплоподводом; технологические свойства; benefits; zucchini powders; convection drying; drying the mixed heat supply; processing characteristics; кафедра фізики та професійної безпеки