Сімахіна, Галина ОлександрівнаФедоренко (Миколів), Тетяна Іванівна2014-10-302014-10-302014Сімахіна, Г. О. Отримання зернових культур з підвищеним вмістом біогенних мікроелементів / Г. О. Сімахіна, Т. І. Миколів // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 164.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17836Метою цієї роботи є попередні дослідження особливостей поглинання зерновими культурами макро- й мікроелементів зі штучних живильних середовищ для отримання сировинних матеріалів із підвищеним вмістом есенціальних мінеральних елементів як основи виробництва широкого спектру оздоровчих харчових продуктів для корегування раціонів населення України та запобігання аліментарним мікроелементозам. The aim of this work is to study the characteristics of previous acquisitions crops macro- and micronutrients from artificial culture media for raw materials with a high content of essential minerals as the basis for producing a wide range of health foods for dietary adjustments and prevent the population of Ukraine alimentary microelementosis.otherраціон харчуванняклітковиназернові культуриdietfibercerealsкафедра технології оздоровчих продуктівОтримання зернових культур з підвищеним вмістом біогенних мікроелементівOther