Дослідження зміни проникності тканини цукрових буряків та швидкості переходу сахарози із стружки під впливом різноманітних факторів - Адаменко, Олег Володимирович; Логвін, Володимир Матвійович (My University, 2014)
Здійснивши ряд наукових досліджень нами було підтверджена можливість застосування положень теорії АІ для тканини цукрових буряків. Having completed a number of scientific studies, we have confirmed the applicability of the theory of AI Fabric sugar beet.
Keywords: сахароза; екстрагування; цукрові буряки; кафедра технології цукру і підготовки води; saccharose; extraction; sugar beet; кафедра експертизи харчових продуктів