Адаменко, Олег ВолодимировичЛогвін, Володимир Матвійович2014-07-142014-07-142014Адаменко, О. Дослідження зміни проникності тканини цукрових буряків та швидкості переходу сахарози із стружки під впливом різноманітних факторів / Олег Адаменко, Володимир Логвін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 284-285.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16115Здійснивши ряд наукових досліджень нами було підтверджена можливість застосування положень теорії АІ для тканини цукрових буряків. Having completed a number of scientific studies, we have confirmed the applicability of the theory of AI Fabric sugar beet.uk-UKсахарозаекстрагуванняцукрові бурякикафедра технології цукру і підготовки водиsaccharoseextractionsugar beetкафедра експертизи харчових продуктівДослідження зміни проникності тканини цукрових буряків та швидкості переходу сахарози із стружки під впливом різноманітних факторівOther