Обгрунтування рецептурного складу морозива молочного з екстрактом кави - Романюк, Надія Юріївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна (My University, 2023)
Встановлено, що використання кавового екстракту у кількості 4-6% у складі морозива молочного підвищує його харчову цінність, зокрема за рахунок вуглеводної складової, однак не суттєво впливає на біологічну цінність.
Keywords: морозиво кавове; екстракти кави; кафедра технології молока і молочних продуктів; coffee extracts