Тесля, Ольга ДмитрівнаДробот, Віра ІванівнаБондаренко, Юлія Вікторівна2014-04-072014-04-072011Патент 57605 UA, МПК А21D 8/02 (2011.01) Спосіб виробництва хлібобулочних виробів / Тесля О. Д., Дробот В. І., Бондаренко Ю. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201008452 ; заявл. 06.07.10 ; опубл. 10.03.11, Бюл. № 5, 2011 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13694Патент на корисну модель. Спосіб виробництва хлібобулочних виробів, що передбачає замішування тіста з пшеничного борошна, солі, пресованих дріжджів та води, його зброджування, оброблення, вистоювання та випікання заготовок, який відрізняється тим, що заміс тіста здійснюють у двохшвидкісній тістомісильній машині, з внесенням при замішуванні тіста концентрованої молочнокислої закваски та ферментного препарату бактеріальної α-амілази. Useful model patent. Method of manufacturing bakery products, providing kneading dough with wheat flour, salt, yeast and water, its fermentation, processing, proofing and baking pieces, characterized in that batch test carried out in the two-speed kneading machines, making the dough when kneading concentrated lactic starter and enzyme bacterial α-amylase.uk-UKтістоконцентрована молочнокисла закваскаферментний препарат бактеріальної α-амілазидвохшвидкісний заміс тістаdoughconcentrated lactic starterenzyme bacterial α-amylasetwo-speed making doughкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСпосіб виробництва хлібобулочних виробів (Патент на корисну модель № 57605)Other