Українець, Анатолій ІвановичПоліщук, Галина ЄвгеніївнаГулак, Олена ВолодимирівнаЛанін, Валентин Едуардович2013-12-162013-12-162010Патент 55096 UA, МПК А23G 9/00 (2009) Склад морозива ароматичного або льоду / Українець А. І., Поліщук Г. Є., Гулак О. В., Ланін В. Е. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 201004797 ; заявл. 21.04.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12183В основу корисної моделі поставлена задача удосконалення складу морозива ароматичного або льоду шляхом використання екстракту з пелюстків чайної троянди, який містить біологічно-активні речовини, є новим смако-ароматичним рецептурним компонентом та природним барвником для вказаних видів морозива. The basis of the utility model tasked with improving the composition of aromatic cream or ice by use of extract of tea rose petals, which contains biologically active compounds, is a new taste aromatic component of prescription and natural dyes for these types of ice cream.otherморозивоice-creamекстракт трояндиrose extractприродні смакові та ароматичні компонентиis natural to taste and aromatic componentsкафедра технології молока і молочних продуктівСклад морозива ароматичного або льоду (Патент України на корисну модель № 55096)Other