Варена ковбаса (Патент на корисну модель № 80713) - Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Коломієць, Роман Анатолійович (My University, 2013)
Варена ковбаса містить яловичину, свинину, суху сироватку, спеції та додатково містить білкову емульсію. Boiled sausages containing beef, pork, dry whey, spices, and additionally comprising a protein emulsion.
Keywords: ковбаса варена; емульсія білкова; cooked sausage; protein emulsion; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів