Імуногенетичні особливості мікроеволюційних процесів у стадах червоної молочної худоби жирномолочного типу - Пешук, Людмила Василівна (My University, 2000)
У статті наведено імуногенетичні особливості мікроеволюційних процесів у стадах червоної молочної худоби жирномолочного типу, а також приведено результати вивчення структури поліморфізму за системами білків сироватки крові. The article presents immunogenetic features microevolutionary processes in dairy cattle herds red fat milk type, and given the results of the study of patterns of polymorphism systems for serum proteins.
Keywords: амілаза; племінна робота; стадо; червона молочна худоба; жирномолочних тип; amylase; breeding work; herd; red dairy cattle fat milk type; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів