Розробка моделей компонентів інформаційно-керуючої системи енергетичного господарства підприємств харчової промисловості - Сірик, Аліна Олегівна; Євтушенко, Ольга Володимирівна (My University, 2017)
Розглянуто можливість удосконалення системи управління охороною праці за рахунок інтелектуалізації процесу прийняття рішень на прикладі роботи енергетичного господарства підприємств харчової промисловості. The possibility of improving the system of management of labor protection by means of intellectualization of the decision making process on the example of the work of the energy industry of food industry enterprises is considered.
Keywords: охорона праці; управління; прийняття рішень; небезпечні події; система; occupational health; management; decision-making; dangerous events; system; кафедра екології та екоменеджменту